Autor: Omniva • 19. detsember 2019

Pakiautomaatides on pühade eelsed rekordmahud

Jõuludeni on jäänud veel viimased päevad ja taaskord on näha, et pakke saadetakse rohkem kui kunagi varem. Omniva eelmise aasta pakirekordid on juba ületatud ja iga uus päev toob ka uue rekordi.

Tänu pakiautomaatide võrgu laiendamisele, uuele logistikakeskusele, tööjõu planeerimisele ja logistikaprotsesside arendamisele ei ole ka 50 000 paki kohaletoimetamine ühe päeva jooksul Omniva jaoks probleem.

Omniva Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister ütleb, et aasta kahe viimase kuuga toimetavad nad kohale tavapärase kolme kuu pakimahu. Jõulueelsetel päevadel kasvavad pakimahud tavapärasest ligi kaks korda suuremaks ja nii toimetataksegi juba praegu päevas klientideni juba üle 50 000 paki.

Võrreldes eelmise aasta novembriga on Omniva võrku lisandud üle 100 uue pakiautomaadi, mis aitavad jõulupakid paremini ära mahutada. Vaatamata sellele paneb Omniva kõigile pakisaajatele südamele, et kui pakk juba postkontoris või pakiautomaadis ootab, siis tasub see esimesel võimalusel välja võtta. Nii saab päeva heategu tehtud ja tühjenenud kappi viiakse kiirelt järgmine pakk.

Selleks, et kliendid aitaksid kiiremale pakivoole kaasa, loosib logistikaettevõte kiiremate pakisaajate vahel välja lausa viiskümmend 50-eurost Olerexi kinkekaarti. Selleks tuleb pakile järele minna vähemalt nelja tunni jooksul pärast paki saabumise sõnumi saamist.

Jõulupühade ajal ning 1. jaanuaril puhkavad ka usinad postitöötajad ja kullerid, mistõttu pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist sel ajal ei toimu. Samuti on neil päeval suletud postkontorid. Selleks, et pakk enne jõule kohale jõuaks tuleks see Omnivale üle anda enne 20. detsembrit. 23. detsembril teele pandud pakid jõuavad pakiautomaatidesse 27.detsembril, 31. jaanuari pakid aga juba 2. jaanuaril.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070