Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 9. oktoober 2020

Õige tehnoloogia partneri valik tagab infosüsteemide töökindluse ja kaupluse innovaatilisuse

Yumi makseterminal
Tänaseks ei piirdu kliendi ostuteekond enam toodete ostukorvi panemise ja lühima järjekorraga kassa valimisega. Tehnoloogia areng on muutnud kaubandust tunduvalt mitmekülgsemaks ning toonud klientidele mitmeid uusi võimalusi enda iganädalaste sisseostude teostamiseks.

Kaupmeestel on pidev areng ja innovatsioon võimaldanud optimeerida enda äriprotsesse, kasvatada käivet ja vähendada kulusid ning pakkuda enda klientidele mugavamat ja meeldivamat ostukogemust.

Tehnoloogia arenguga kaasas käimine ning klientidele uute lahenduste pakkumine on tugevaks konkurentsieeliseks, kuid nõuavad omajagu ressurssi. Uute süsteemide tundma õppimine, nende eripärade mõistmine, ärikeskkonda juurutamine, esile kerkivate probleemide lahendamine ja lahenduse korrasoleku tagamine on pidevat erikompetentsi nõudev tegevus, mis viib kaubandusettevõtte tähelepanu enda põhitegevuselt eemale.

Olles kaubanduse IT maailmas tegutsenud juba 27 aastat, mõistab Nixor tehnoloogia ja innovatsiooni võlusid ja valusid. Teame, et terve jaeketi tehnoloogia haldamine ei ole sugugi lihtne töö ning uute lahenduste kasutusele võtmine esimesena turul on keeruline.

Kogenud tehnoloogia ettevõttena on meie eesmärgiks olla eelistatud IT partneriks kaubandus- ja teenindusettevõtetele, kes tagab tehnoloogia laitmatu toimimise ja innovatiivsete lahenduste muretu juurutamise. Pikaajaline koostöö kohalike ettevõtete ja ülemaailmsete partneritega võimaldab meil olla Balti turu üheks tugevamaks äripartneriks ning oma valdkonna innovatsiooni eestvedajaks.

Me tunneme kohalike ettevõtete vajadusi, koduturu eripärasid, globaalseid trende ja tehnoloogia võimalusi ning koostöös klientidega loome uuenduslikke lahendusi, mis muudavad äritegevuse tulemuslikumaks ja kliendikogemuse paremaks.

Meie missioon on luua märkamatut tehnoloogiat, mis tagab ettevõtte kõikide põhiprotsesside toimimise, jäädes enda töökindluse ja efektiivsusega ise märkamatuks. Ka kõige keerukamad lahendused jäävad pealtnäha lihtsateks ja intuitiivselt kasutatavateks ning ka kõige uuenduslikumad süsteemid muutuvad märkamatult iseenesest mõistetavateks ja tavapärasteks.

Pikaajaline koostöö toob edu

Meie jaoks on oluline pikaajaline koostöö, mis ei piirdu vaid uute lahenduste paigaldamise ja käivitusega. Tehnoloogia partnerina on meil vajalik struktuur ja tugiüksused, et tagada juurutatud lahenduste pikaajaline kasutusiga tänu süstemaatilisele arendusele ja parenduste juurutamisele.

Konsulteerime ja aitame infotehnoloogia laias maailmas navigeerida ja tehnoloogiasse investeerides parimaid otsuseid teha. Analüüsime koduturu vajadusi ja globaalseid trende, et hoida kliente kursis maailmas toimuvaga, ning nõustame, millised lahendused ja millisel moel nende äritegevust tõhusamaks muudaks.

Terviklahenduste kavandamisel komplekteerime sobivaima lahenduse arvestades iga ärikeskkonna eripära ning ettevõtte unikaalsete soovide ja vajadustega. Leiame parimad tarkvara ja riistvara lahendused, et tagada süsteemi funktsionaalsus ja töökindlus, või koostame arendusmeeskonnaga plaani unikaalse lahenduse arendamiseks.

Paneme kokku projekti tegevusplaani ning teostame kõik vajalikud ettevalmistused, et tagada projekti edukas elluviimine. Võtame projekti juhtimise enda õlule, et võimaldada kliendil säilitada fookus enda põhitegevusel, ning teeme vastavalt kokkulepitud tegevusplaanile vajalikud arendused ja integratsioonid ning paigaldame terviklahenduse kliendi ärikeskkonda.

Süsteemi paigaldamisel viime läbi kasutajate koolituse, pakume süsteemi käivitamise tuge ja hoolitseme selle eest, et uus lahendus töötaks eesmärgipäraselt juba esimesest päevast.

Riistvara pika eluea tagamiseks ja ootamatute rikete ennetamiseks teostame regulaarselt puhastus- ja hooldustöid. Tarkvara seisakute minimeerimiseks hooldame süstemaatiliselt ärikriitilise tarkvara mooduleid ja andmebaase.

Järjepidevasse monitooringusse ja kliendiabisse panustamine võimaldab meil probleemidele reageerida vähese ajakuluga, lahendades paljudel juhtudel tõrked enne kui klient neid märkab.

Meie portfellis on mitmeid omatooted, mille jätkusuutlik arendus tagab meie väga tugeva kompetentsi ja võimekuse kaubanduse valdkonnas. Mitmekülgsed arendusprojektid, mis on loodud lähtudes kaupmehe vajadusest, tagavad paindlikkuse reageerida ka keerukatele arendussoovidele ning on võimaldanud meil välja töötada Baltikumi parimad lahendused, millel pole pelgalt kaunis väljanägemine, vaid ka kiire ja loogiline taustsüsteem.

Kaubandus ja tehnoloogia käivad tänapäeval käsikäes. Selleks, et kaubandusettevõte saaks keskenduda enda põhitegevusele ning samaaegselt hoida sammu tehnoloogia kiire arenguga, on hea kui saab toetuda usaldusväärsele partnerile. Õige partner vastutab selle eest, et ettevõtte infosüsteemid toimiks laitmatult, IT lahendused oleks ajakohased ja tõhusad ning kõik innovaatilised ideed saaks realiseeritud.

Kaubanduse terviklahendused koos Nixoriga

Kontakt

Koduleht: nixor.ee

Email: [email protected]

Telefon: +372 668 8866

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757