• ST
  • 19.09.22, 08:00

Toiduinnovatsiooni konverents toob Eestisse eksperdid üle maailma

Juba neljandat aastat toimub Eestis Baltikumi ja Põhjamaade suurim toiduinnovatsiooni konverents Food Innovation Summit. Tänavu kohtuvad juhtivad toidueksperdid üle maailma 25. oktoobril Tallinnas Swissotelis, et analüüsida viimaste aastate arenguid taimse toidu tootmises ja tarbimises, mis juba praegu kujundavad põhjalikult ümber toidusektori olevikku ja tulevikku.
Toiduinnovatsiooni konverents toob Eestisse eksperdid üle maailma
Konverents toob esile viimased trendid, uusimad tehnoloogiad ja suurimad kasvumootorid taimse toidu ja kultiveeritud liha valdkonnas. Koos tervise- ja keskkonnateadliku tarbijate osakaalu suurenemise ning toidutehnoloogia kiire arenguga näevad nii ettevõtted kui ka investorid maailma suurtele probleemidele lahendust ning kasumi teenimise võimalust just taimsetes ja kultiveeritud toodetes.
Food Innovation Summiti konverentsil on nii üksikesinejad kui ka paneelid, kus esindajad mitmetest ettevõtetest arutlevad koos põnevatel toiduinnovatsiooni teemadel. Tänavu räägivad esinejad, kuidas kohanevad toitlustajad üha suureneva nõudlusega taimsele toidule või kuidas investeerida maailmamuutvate ettevõtete arengusse, avatakse toidukettide perspektiivi menüüde täiendamisele taimsete toitudega, selgitatakse tööd nanofiibritega ja mis kõige maitsvam – konverentsil on avatud ka messiala, kus külastajad saavad degusteerida maitsvaid taimseid toite.
Konverentsil esinevad Taimne Teisipäev, Libre Foods, Meeat, Selver, Baltic Restaurants, Circle K, Sustainable Food Ventures, ProVeg, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Gelatex ja paljud teised.
“See valdkond on põnev ja areneb meeletul kiirusel,” sõnab Food Innovation Summiti programmijuht Rainer Kravets. “Ootame konverentsi kuulama nii toiduvaldkonna eksperte ja praktikuid kui taimse toidu huvilisi. Konverentsil toimub ka võistlus, kus idufirmad saavad investoritele tutvustada oma äriideed,” lisab Kravets.
Rohkem infot ja piletid konverentsile leiad www.foodinnovationsummit.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.01.25, 10:29
Barbora algatusega "Anna Käppa" saab toetada varjupaikade koeri
Käesoleval aastal on Barbora tegemiste keskmeks heategevus ning aasta jooksul pööratakse tähelepanu erinevatele abivajajatele, kes kõik vajavad meie hoolt ja märkamist. Ettevõtte usub, et igaüks saab ümbritsevat maailma paremaks muuta ning seetõttu kaasab Barbora ka oma töötajaid erinevatesse vabatahtlikesse projektidesse. Heategevusaastat alustatakse projektiga "Anna Käppa", mis on suunatud varjupaigas viibivate koerte heaolu toetamiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele