Autor: Omniva • 17. november 2022

Omniva aitab ettevõtete brändituntuse klientideni viia

Ettevõtte ärikingid on hea viis brändituntuse kaasaaitamisel. Kalendrid on seejuures ühed populaarseimad esemed, mida jõulude hakul äripartneritele kinkida armastatakse. Omniva paneb ka sel aastal õla alla, et kalendrite hõlpsamale kohaletoimetamisele kaasa aidata.
Foto: Omniva

Ärikinkide tegemine on suurepärane viis luua side ja näidata oma partneritele tunnustust. Hästi valitud ärikingid aitavad eristuda konkurentidest ning kasvatavad olemasolevate klientide lojaalsust ja kordusostude tõenäosust. Hoolega valitud, läbimõeldud ja õigesti suunatud kingitustel on iga ettevõtte turundusstrateegias asendamatu koht. Erinevate firmade turundustooteid koguneb aastaringselt, kuid seejuures on oluline silmas pidada, kuidas need ka rakendust leiavad.

Miks eelistada ärikingitusena kalendrit?

Eelarvesõbralik kalender on nutikas ja universaalne kink, mis kindla peale ka rakendust leiab ja seejuures ettevõtte nähtavust tõstab. Pea kõigil inimestel on kodus või kontoris vähemalt üks, kui mitte mitu kalendrit. Sageli on need kohad nähtavates ja tiheda käidavusega kohtades, mis panevad inimesi neid vaatama ja teie kaubamärgiga tuttavaks tegema. Seejuures on oluline läbimõeldud disain, millega ennast meeldejäävalt ja targalt esitleda.

Võrreldes teiste reklaamtoodetega, on ettevõtte brändinguga kalender ideaalne viis oma kaubamärki pikema aja jooksul silme ees hoida. Kalendreid kasutatakse kogu aasta vältel, mistõttu tuletatakse teie ettevõtet sagedamini meelde kui toodete puhul, mida tarbitakse vaid üksikud korrad, kui sedagi. Pidev kohalolek partnerite elus aitab kasvatada lojaalsust ja hoida inimesi teie juurde tagasi tulema.

Esimene äridokumentide planeerija loodi juba 1777. aastal. Sajandi jagu hiljem hakati uute ettevõtete reklaamimiseks kasutama paberkalendreid ning 1920. aastatel valmisid ka esimesed lauakalendrid. Ettevõtte kalendrid on seega väärikad, otstarbekad ja sümboolsed kingitused.

Kuidas Omniva kalendrite transpordiga aitab?

Kalendrite saatmise peamisel hooajal ehk detsembris ja jaanuaris toimetab Omniva suuremõõdulise kalendri otse Su koostööpartneri kontorisse. Kui see peaks pühade tõttu või muul põhjusel suletud olema, saab väiksemad ehk tavamõõdus kalendrid jätta saaja postkasti. Omniva on rõõmuga abiks nii kalendrite pakendamisel, adresseerimisel kui ka saajani toimetamisel. Uuri lisa omniva.ee/kalender.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757