Autor: Hansab AS • 1. veebruar 2023

Acreleci iseteeninduslahendused kujundavad ümber harjumuspärase ostlemis-, einestamis- ja elamisviisi

Tehnoloogiaettevõtte Hansab tootevalikusse lisandusid tuntud innovatiivsete iseteeninduslahenduste tootja Acreleci lahendused, mis suurendavad kliendi kaasatust, efektiivsust ja optimeerivad klienditeekonda.

Acreleci tootevalikusse kuuluvad iseteeninduslikud kioskid, iseteeninduskassad ja Drive-Thru lahendused, mida kasutavad üle maailma sellised ettevõtted nagu McDonald´s, KFC, Dunkin´ Donuts jt.

Iseteeninduse trend kasvab jätkuvalt, laienedes erinevatesse jaemüügi-, toitlustuse-, hotellinduse-, transpordi- ja meelelahutuse keskkondadesse. Kliendid soovivad üha enam ise oma ostlemiskogemust kujundada ja kontrollida. Acreleci iseteeninduslahendused pakuvad tarbijatele just sellist kontrolli ja mugavust.

Ettevõtja jaoks on iseteeninduse kontseptsioon vahend, mis aitab tal poes viibivate klientide ostlemisteekonda sujuvamaks ja paremaks muuta. See vähendab kassajärjekordi, suurendab teenindusvõimekust, vabastab töötajad kassas istumisest, et nad saaksid keskenduda oma põhiülesannetele ning integreerib klientide veebipõhise/füüsilise poe teekonna järjepidevaks sujuvaks kogemuseks.

Valik Acreleci iseteeninduslahendusi

Iseteeninduskioskid

Iseteeninduskioskites saavad kliendid rahulikult toodete või näiteks menüüga tutvuda ja ostu sooritada, ilma et peaks kassajärjekorras ootama. Acreleci lahendus on saadaval seinale kinnitatava, eraldiseisva või tööpinnaga kombineerituna ning sobib igasse müügikeskkonda. Sularaha-, kaardi- ja mobiilimaksevõimalused tagavad selle, et kioskist on kasu kõikidele klientidele, olenemata sellest, kuidas nad maksavad. Acreleci lahendus on saadaval nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks, samuti on see sobilik valik juhul, kui ruumi napib või soovitakse maksimaalset iseteenindusvõimekust.

Iseteeninduskassad

Acreleci tootevalikus on iseteeninduskassad nii suurematele kauplustele, kui väikepoodidele, kus on vähem ruumi kassatöökoha jaoks. Iseteeninduskassa disaini saab kohandada vastavalt kaupluse interjööriga. Acreleci kassat on lihtne integreerida kaupluse müügisüsteemiga ning seda saab reaalajas eemalt hallata. Kohandatavad valikud, sealhulgas käsiskanner, kaalud ja sularahahaldus, aitavad täita kõik vajadused iseteeninduseks.

Drive-Thru lahendused

Välitingimustesse mõeldud ekraanid sobivad nii drive-in restoranidele menüüde kuvamiseks kui näiteks click & collect lahenduse osana e-poodidest kaubale järgi tulevate klientide juhendamiseks. Ekraanidele saab lisada audiosüsteemi, et edastada klientidele häälteavitusi. Nutikad ekraanid on AI-toega ning võimaldavad edastada isikupärastatud reklaame.

Kui soovid rohkem infot Acreleci lahenduste kohta, võta meiega ühendust: Hansab AS kaubanduslahenduste valdkonnajuht Ott Viirmann, tel 5667 8657, [email protected], www.hansab.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757