Autor: Coop pank • 1. juuli 2024

E-poed rõõmustavad: turule tuli uudne ja kõige soodsam makselahendus

Coop Panga ärikliendipanganduse juht Arko Kurtmann ja Montonio kaasasutaja ja tegevjuht Markus Lember.
Foto: Simo Sepp
Kodumaine Coop Pank on esimene pank, kes pakub koostöös Eesti e-kaubanduse ja finantstehnoloogia idufirmaga Montonio Finance äridele e-makselahendusi ning maksab lahenduse kasutusele võtnud klientidele boonust.

Kahe kodumaise ettevõtte Coop Panga ja Montonio koostöös turule tulnud kaupmehe boonus teeb Montonio kui ühe parima hinna ja kvaliteedi suhtega e-makselahenduse kaupmehele veelgi soodsamaks. Coop Pangas arveldavad kaupmehed, kes on sõlminud pangaga kaupmehe boonuse lepingu, saavad nüüd kuni 200 makset kuus tasuta ja kasutavad e-makselahenduse teenust soodsamalt ka suuremate mahtude juures. Kusjuures müügimahtude kasvades kasvab ka boonus.

Coop Pank pakub koostöös Montonioga veebikaupmeestele Eesti ühte populaarsemat kõik ühes e-makselahendust: pangamaksed, kaardimaksed, Apple Pay, Google Pay, makselingi lisamine arvele, tarned ja tagastused. Samuti toetab lahendus erinevaid liidestusi nagu näiteks WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart. Erilahenduste jaoks saad kasutada API võimalusi.

Lisaks mugavale ja soodsale makselahendusele pakub Coop Pank kõigile oma äriklientidele ka tasuta ja tähtajatut arveldamist panga Äripaketis, kus arvestatakse arvelduskonto jäägilt turu parimat intressi 0,5–2,0% aastas ning seda alates esimesest eurost. Coop Pank pakub äridele ka paindlikke finantseerimislahendusi ja personaalset kliendihaldurit, kes annab ettevõttele nõu ja on alati olemas igas Eestimaa nurgas.

Paremad äritulemused

Coop Panga ärikliendi panganduse juht Arko Kurtmann ütles, et kahe kodumaise ettevõtte koostöö sai alguse sarnastest väärtustest. „Nii Coop Pank kui ka Montonio Finance põhinevad Eesti kapitalil ning mõlemad ettevõtted rakendavad kasvustrateegiat ja soovivad kohalike ettevõtete elu lihtsustada ning nende kasvu toetada. Sellest võidab eelkõige Eesti majandus ning siin tegutsevad ettevõtted ja tarbijad,“ rääkis Kurtmann.

Montonio kaasasutaja ja tegevjuht Markus Lember tunnustas Coop Panka, mis on keskendub kohaliku ärikasvu edendamisele. „ Meie koostöö rõhutab meie ühist pühendumust innovatsioonile ja klientide rahulolule. Montonio sujuvate e-kaubanduse ja makselahenduste ühendamine Coop Panga terviklike pangateenustega pakub kaupmeestele ainulaadset võimalust oma tegevust tõhustada ja kulusid vähendada,“ sõnas Lember.

Montonio ja Coop Panga eesmärk on üheskoos tugevdada Eesti ettevõtteid, muuta nende makseprotsesse efektiivsemaks ja aidata kaasa meie kohaliku majanduse elujõulisusele.

Montonio pakub ettevõtetele sujuvat makseteenust, tarneid ja järelmaksuvõimalusi, mis aitavad vähendada ettevõtte kulusid ja kasvatada tulusid. Nende e-makselahendust usaldab ning on kasutusele võtnud juba üle 6000 ettevõtte Eestist, Lätist, Leedust, Poolast, Saksamaalt ja Soomest. Suurimatest tegijatest teeb Montonio koostööd näiteks Apollo, Goldtime’i, Stokkeri ning paljude teiste tuntud tegijatega.

Ka kliendid võidavad

Montonio pakub Eesti ühte populaarsemat kõik ühes e-poe makselahendust, mis võimaldab äridel klientidelt makseid koguda nii pangaülekande, kaardimakse, Apple Pay, Google Pay kui ka Revolutiga ning teiste sarnaste lahendustega. Coop Pank maksab kaupmehe boonust lepingu sõlminud ettevõtte arvelduskontole igakuiselt.

Makselahendust kasutav ettevõte saab lisada oma arvetele makselingi. Nii saavad uuest koostööst kasu ka kaupmeeste kliendid, kelle jaoks muutub arvete tasumine varasemast oluliselt mugavamaks ja kiiremaks.

Makselink arvel tähendab, et raamatupidamistarkvarast välja saadetaval arvel on automaatselt olemas makselink või nupp ja kui klient sellel klikkab, avaneb talle veebilehitsejas leht, kus ta saab valida makseviisi, näiteks ülekande oma kodupangast. Seejärel avaneb talle tema kodupanga makseleht, kus ta logib oma pangakontole sisse ja kinnitab eeltäidetud ülekande. Nii ei pea arve eest tasuja arvelt andmeid ise ringi kopeerima.

Montonio e-makselahenduse teenus ja Coop Panga boonuse kasutamine sobib nii väikestele kui ka suurtele äridele, kellel on olemas e-pood või kes soovivad arvete maksmise oma klientide jaoks muuta lihtsamaks ja kiiremaks.

Kui palju Sinu ettevõte kaupmehe boonust teeniks?

Vaata kõik ühes makselahendus e-äridele ja küsi Coop Pangast personaalne pakkumine [email protected]

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700