Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.

- (vasakult) Torupilli Selveri juhataja Sirje Juurikas, Selveri büroojuht Egle Kõpp ja juht Kristi Simonsen
- Foto: Äripäev
Selgub, et Selveri edu tugineb süsteemsele väljaõppele, sisekoolitajate võrgustikule ja teadlikule juhtimiskultuurile. Töötajatele antakse võimalus liikuda rollist rolli, proovida uusi vastutusi ja arendada oskusi üle osakondade - olgu selleks teenindus, toiduhügieen, pagari- või puuviljalett. Juttu tuleb ka sellest, kuidas sisekoolitajaks kasvamine annab pika staažiga töötajale uut motivatsiooni.
Saates arutatakse, miks just tugev meeskonnavaim, avatud juhtimine ja töötaja hääle kuuldavaks tegemine loovad keskkonna, kus inimesed püsivad, arenevad ja naasevad pärast kõrvalepõikeid uuesti.
Stuudios on Torupilli Selveri juhataja Sirje Juurikas, Selveri juht Kristi Simonsen ja büroojuht Egle Kõpp. Saadet juhib Maarit Kallas.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Selveri juhtimiskultuur hoiab meeskonna lojaalse ja motiveerituna
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!