Autor: Merilin Merila • 23. veebruar 2022

Toitlustusettevõtete TOP: restoranide suurim väljakutse on töötajate leidmine

Toitlustusettevõtete edetabeli eesotsas olevatele ettevõtetele teevad muret kasvavad kulud ja vähenev kasum, samuti palgasurve ning töötajate nappus.
Poké Bowli kaasasutaja Mikk Rajaveri sõnul oli eelmine aasta ettevõtte jaoks vägagi töökas.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva toitlustusettevõtete TOPi võitis Shaurma Tallinn OÜ ehk teisisõnu Shaurma kebab. Peamiselt Aserbaidžaani köögi kiirtoite pakkuval ettevõttel on Tallinnas viis toitlustuskohta ning suurköök, kus pooltooteid ette valmistatakse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700