Autor: Merilin Merila • 23. veebruar 2022

Majutusettevõtete TOPi võitja: koroonapiirangud avaldasid ettevõttele suurt mõju

“Täituvus on olnud palju väiksem kui varasemalt. Paljud välismaalased pole saanud kohale tulla ja nii on see kestnud juba kaks aastat,” ütles majutusettevõtete edetabelis esikoha saavutanud Loodus BioSpa asutaja Natalia Trofimova.
Pärnumaal Kabli kauni liivaranna ääres paiknev Lepanina peab oma plussiks ka seda, et ollakse ümbruskonna ainus hotell.
Foto: Erakogu

Majutusettevõtete TOPi võitnud loodusravikeskuse Tesmasan OÜ ehk Loodus BioSpa asutaja ja spaa peaarst-dietoloogi Natalia Trofimova sõnul on koroonaviirus ja sellest tingitud piirangud avaldanud ettevõttele suur mõju. “Täituvus on olnud palju väiksem kui varasemalt. Paljud välismaalased pole saanud kohale tulla. Broneeringud langesid ära nii Läti, Sankt-Peterburgi kui Saksamaa turistide seas ja nii on see kestnud juba kaks aastat,” ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700