Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 14. oktoober 2022

Käiberentaabluse TOP 50: viimase viie aasta parim tulemus

Nii toidu- kui ka esmatarbekaupade jae- ja hulgikaubandusettevõtted suutsid aastaga enda käiberentaablust parandada ja jõuda viimase viie aasta parima tulemuseni. Reastasime 50 suurimat käiberentaabluse kasvatajat.
Foto: Andres Haabu

Jaekaubanduses oli kogu valdkonna eelmise aasta käiberentaablus 3,1%, mis on viimase viie aasta parim tulemus. Ka hulgikaubanduses paranes kogu valdkonna käiberentaablus kolmandat aastat järjest ja jõudis 3,6%, mis on ühtlasi viimase viie aasta parim tulemus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070