Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Maarit Eerme, Merit Võigemast • 13. veebruar 2024

GASELLI TOP 431: Kõige kiiremini kasvavad kaupmehed

Tänavuses kõige kiiremini kasvatvate ettevõtet ehk Gaselli TOPis oli 1900 ettevõtte hulgas 431 kaubanduse ja HoReCa ettevõtet. Uurisime neljalt värskelt gasellilt, kuidas oma äri kiirelt kasvatada ja kuidas kriisi ajal ellu jääda.
Alari Ilves (fotol vasakul) Homeyardist keskendub sääsepeletajate ja -püüniste hulgimüügile.

Homeyard OÜ – 80. koht, 2022. aasta müügitulu 1,7 milj eurot, kasum 300 000 eurot – kasv 7,6 korda

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757