Autorid: Sigrid Kõiv, Maarit Eerme • 20. veebruar 2024

Ehitusmaterjalide müüjate käibe TOP10: vaid kaks ettevõtet suutsid aastaga käivet kasvatada

Värskelt ilmunud ehitusmaterjalide müüjate kvartaliraportis selgub, et ehitusmateralide müüjate elu ei paista hetkel olevat meelakkumine ning tegeletakse aktiivselt tegevuskulude optimeerimisega.
Ehitusmaterjalide müüjatest oli kõige suurem käive Kesko Senukai Estonial
Foto: ANDRES RAUDJALG

Ehitusmaterjalide müüjate müügitulu püsis 2023. aastal püsivalt langustrendis. Kõige järsemalt kukkusid tulud 2023. aasta teises kvartalis vähenedes 2022. aasta sama perioodiga võrreldes 8% võrra. 2023. aasta koondkäive vähenes võrreldes eelmise aastaga 19% võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757