Autor: Kaubandus.ee • 10. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja juht: Lidli poodide asemele tulevad Selveri poed

Kaubamaja juht Raul Puusepp ütles, et Lidli Eesti kinnistud osteti, et sinna Selveri poed ehitada.

Puusepp ütles, et kinnistutele rajatakse uusi kaubanduspindu, põhiliselt Selvereid, kuid on ka teisi plaane. Puusepp ei soostunud ütlema, mida veel plaanitakse peale uute Selverite.

Puusepp ei kommenteerinud palju Selvereid ja täpselt kuhu ehitatakse. Puusepa sõnul on Selveri poekett ka praegu Eesti turul tugeval positsioonil, kuid kas uute Selveritega ka turuliidriks tõustakse ei osanud ta veel ette näha.

"Hiljutine teade Selveri keti laienemisest Lätti ei tähenda seda, et Selverite areng Eestis seisma jääks," märkis ta.

Tallinna Kaubamaja ostab Lidli kinnistud Eestis 138 mln krooni eest.

Täna sõlmisid Tallinna Kaubamaja AS 100%-line tütarettevõte Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS ja Lidl Eesti UÜ ostu-müügilepingu kümne kinnistu ostuks kuues asukohas. Osad kinnistud on üksteisega külgnevad.

Kinnistute pindala kokku on 59 372 m2 ning kinnistud asuvas Narvas, Tartus, Tallinnas, Kohtla-Järvel, Paides ning Viljandis. Tehingu maksumus ilma käibemaksuta on 137,7 miljonit krooni (8,8 miljonit eurot).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070