Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2006

Vene eksperdid otsustavad, kas lätlased võivad Venemaale sprotte müüa

Detsembris saabuvad Lätti Venemaa eksperdid, kes analüüsivad Läti kalatööstuse ettevõtteid Brivais vilnis ja Gamma A. Eksperdid otsustavad 20. detsembriks, kas lubatakse Läti ettevõtetel jätkata kalatoodete müüki Venemaale.

20. oktoobril keelas Venemaa Läti ettevõtete Brivais vilnis ja Gamma A toodangu sisseveo, kuna nende sprottidest leiti kantserogeene. Ekspordipiirangu tõttu kaotas Brivais vilnis kolmandiku käibest ja oli sunnitud vallandama 20 töölist, kirjutas bb.lv.

Kuid on tõenäoline, et Läti võib varsti jätkata sprottide eksporti. Töögrupp, kuhu kuuluvad mõlema riigi esindajad tegelevad probleemiga.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700