Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müügitulu kasvas 50%

Baltika novembrikuu konsolideeritud müügitulu oli 88.3 miljonit krooni kasvades eelmise aastaga võrreldes 50%. Novembri jaemüük kasvas 51% ja ulatus 74.9 miljoni kroonini. Hulgimüük kasvas 48% võrra 12.6 miljoni kroonini.

Maade lõikes kasvas novembris jaemüük kõige kiiremini Venemaal (+172%), Lätis (+69%) ja Eestis (+43%). Ukrainas kasvas jaemüük 39% ning Leedus 36%, teatas ettevõte börsile.

Novembri lõpuks oli Baltika Grupil 110 kauplust müügipinnaga 19,087 ruutmeetrit. Novembris avas Baltika üheksa poodi, mis on ühe kuu avamiste rekord. Avamised toimusid põhiliselt Venemaal; üks pood avati ka Ukrainas ning üks Leedus. Aasta viimase kuu jooksul on plaanis avada 2-4 kauplust ning aasta lõpuks on Baltikal kokku 112-114 poodi.

Üheteistkümne kuu kokkuvõttes ulatusid Grupi müügitulud 801 miljoni kroonini, kasvades eelmise aastaga võrreldes 30%, sh jaekäive oli kokku 640 miljonit krooni (kasv 32%) ja hulgimüük 150 miljonit krooni (kasv 27%).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757