Autor: Kaubandus.ee • 6. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rautakesko käive kasvas 23,5 protsenti

Ehitusmaterjalide, sisustus- ja aiakaupade müüja Rautakesko AS, mis opereerib Eestis K-rautakesko kauplusteketti, suurendas 2006. aastal käivet 23,5% ehk 1,16 miljardi kroonini.

Puhaskasumit teenis ettevõte 54,5 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Hetkel on kaks K-rautakesko kauplust Tallinnas ning üks kauplus Tartus ja Pärnus, lisaks tegutseb logistikakeskusena varasem Tähetorni pood. Selle aasta mahukaim plaan on uue ja ühtlasi Eesti suurima omataolise kaupluse avamine Tallinnas Tondil.

"Laienemisplaanid ei piirdu aga sellel aastal vaid Tondi kauplusega ning kui kõik läheb hästi, oleme aasta lõpuks veel paari kaupluse võrra rikkamad", ütles regioonidirektor Raul Kadaru. K-rautakesko kaubamärgi all tegutsev Rautakesko AS on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko ehitusmaterjalide müügiga tegeleva haru Rautakesko Oy tütarfirma. Ettevõtte annab Eestis tööd rohkem kui 400 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757