Autor: Kaubandus.ee • 15. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noop blokeeris Kruuda tõusu esitöösturiks

Õlletööstur Tarmo Noop sai magusaärimees Oliver Kruuda asemel Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu liikmeks, mis tähendab, et Kruudal pole võimalik tõusta volikogu juhiks.

Kruuda on Eesti Toiduliidu juht, aga toiduliidu juhtkogu esitas Kruuda asemel volikogu liikmeks hoopis Noobi.

Kruuda kandidatuuri tööandjate keskliidu uude volikogusse esitas Kalev.

Eesti Tööandjate Keskliidu üldkoosolekul 15.02.2007.a. valitud volikogu liikmed:

Andres Haamer AS Overall Eesti

Enn Kunila AS LivikoEnn Veskimägi AS StandardGunnar Kraft AS SangarJüri Käo AS Tallinna KaubamajaPeep Sürje Tallinna TehnikaülikoolSandor Liive AS Eesti EnergiaToomas Niinemäe OÜ Iru SoojuselektrijaamVahur Kraft Nordea Panga Eesti filiaalValdo Kalm AS EMTAin Kaljurand Sadamate LiitAndres Laasma Turvaettevõtete LiitArmin Karu Hasartmängude Korraldajate LiitAvo Tihamäe Elektritööstuse LiitEinar Vallbaum ERAAHeiti Allmäe Kaupmeeste LiitHugo Linholm Autoettevõtete LiitIndrek Holst Kindlustusseltside LiitLembit Linnupõld Projektbüroode LiitMati Polli Metsatööstuse LiitMeelis Virkebau Rõiva- ja TekstiililiitPriit Tamm PuutöliitRauno Pukonen Ravimitootjate LiitTarmo Noop ToiduliitTiit Kuuli Ehitusettevõtjate LiitToivo Ninnas Laevaomanike LiitToomas Sildmäe Hotellide ja Restoranide LiitUrmas Sule Haiglate LiitVaho Klaaman Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni LiitViktor Valkiainen Ehitusmaterjalide Tootjate Liit

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757