Autor: Kaubandus.ee • 19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaal avatakse kaks kauplust

MAXIMA Eesti OÜ avab 20. veebruaril Narvas ja Narva-Jõesuus Maxima X kauplused, teatas ettevõte.

Pärast avamisi on Balti riikide suurimal jaeketil MAXIMA LT, UAB Eestis 35 kauplust. Tööd leiab uutes kaupluses kokku üle 60 inimese.

MAXIMA Eesti tegevdirektori Arunas Zimnickase sõnul on ruumi uutele kauplustele Ida Virumaal veelgi. "Lähima 12 kuu jooksul loodame avada Narvas ka esimese MAXIMA XX supermarketi," ütles Zimnickas. Balti riikide suurimal jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 371 kauplust. Neist 202 töötab Leedus, 111 Lätis, 33 Eestis, 16 Bulgaarias ja 9 Rumeenias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757