Autor: Kaubandus.ee • 10. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Värvikeskuste Grupi käive on aastaga kolmandiku võrra kasvanud

Sadolini Värvikeskuse kaubamärgi all tegutseva Värvikeskuste Grupp OÜ 2006. aasta käive oli auditeerimata andmetel 133,9 miljonit krooni, mis on üle 32 protsendi suurem kui 2005. aastal.

Värvikeskuste Grupi tegevjuhi Olle Saare sõnul põhineb ettevõtte käibe ja kasumi kasv heale kliendisuhtele. Saare sõnul on ettevõtte eesmärgiks olla äriklientide jaoks eelistatuim partner värvide ja viimistlusmaterjalide müügi valdkonnas. Samuti soovitakse Saare kinnitusel olla parim maalritööde materjalidele, teadmistele ja teenindusele spetsialiseerunud lahenduste pakkuja Eestis.

„Ettevõtte uuteks väljakutseteks on pakkuda senisest enam kvaliteetseid erilahendusi, mis aitaksid kliendil kiiremini, lihtsamalt ja odavamalt häid tulemusi saavutada. Üheks sammuks siinkohal on elektriliste pihustusseadmete ja fassaadisüsteemide müük, millega lähiajal ka alustada plaanime,” lisas Saare.

Olle Saare sõnul otsib ettevõte lähiaastatel võimalusi laienemiseks Virumaale. „Tahame lähemal paaril aastal Tallinna, Tartu ja Pärnu kõrval kanda kinnitada ka Virumaal. Nõudlus olemas, peame ise kliendile lähemale minema,” sõnas Saare.

Värvikeskuste Grupp, mis tegutseb kaubamärgi Sadolini Värvikeskus all, tähistab tänavu 12. aprillil oma kümnendat tegevusaastat. Sadolini Värvikeskus müüb nii värve, lakke, pahtleid, liime, vuugitäiteid kui ka sinna juurde kuuluvaid siduskaupu.

Sadolini Värvikeskuse neli kauplust asuvad Tallinnas Tartus ja Pärnus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757