Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eile avati Eesti esimene tunnustatud maherestoran

Kunagises nahaparkimistöökojas asuv restoran hõlmab kohvikut, mahetooteid müüvat poodi ja avaramat restoraniosa, kirjutas Oma Saar.

Saaremaa Maheköögi siseviimistluses on kasutatud loodussõbralikke materjale: savikrohvi, naturaalseid peitse, looduslikel õlidel baseeruvaid värve jne. Uus ettevõte kuulub seitsme osanikuga Saare Ökokeskus OÜ-le.

Maheköögis kasutatakse üksnes mahedana tunnustatud toorainet, kaasa arvatud maitseained, õlid jm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757