• 28.05.07, 10:44
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eile avati Eesti esimene tunnustatud maherestoran

Kunagises nahaparkimistöökojas asuv restoran hõlmab kohvikut, mahetooteid müüvat poodi ja avaramat restoraniosa, kirjutas Oma Saar.
Saaremaa Maheköögi siseviimistluses on kasutatud loodussõbralikke materjale: savikrohvi, naturaalseid peitse, looduslikel õlidel baseeruvaid värve jne. Uus ettevõte kuulub seitsme osanikuga Saare Ökokeskus OÜ-le.
Maheköögis kasutatakse üksnes mahedana tunnustatud toorainet, kaasa arvatud maitseained, õlid jm.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.12.24, 17:21
Selveri pagaritooted vallutavad turgu
Selveri pagarilettide küpsetusjuhi Irina Kaganskaja sõnul on viimastel aastatel pagaritoodete müük märkimisväärselt kasvanud. Eriti menukaks on osutunud käsitsi valmistatud ciabatta'd ja focaccia'd oliividega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele