Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Eile avati Eesti esimene tunnustatud maherestoran
Kunagises nahaparkimistöökojas asuv
restoran hõlmab kohvikut, mahetooteid müüvat poodi ja avaramat restoraniosa,
kirjutas Oma Saar.
Saaremaa Maheköögi siseviimistluses on kasutatud loodussõbralikke materjale: savikrohvi, naturaalseid peitse, looduslikel õlidel baseeruvaid värve jne. Uus ettevõte kuulub seitsme osanikuga Saare Ökokeskus OÜ-le.
Maheköögis kasutatakse üksnes mahedana tunnustatud toorainet, kaasa arvatud maitseained, õlid jm.
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.