Autor: Kaubandus.ee • 15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma juht vahetub

SOK Eesti country manager ja AS Prisma Peremarketid senine juht Leena Laitinen asub alates 1. augustist tööle Prismade keti juhina. Laitineni tööks saab olema Prisma hüpermarketite ärikontseptsiooni juhtimine ja arendamine, teatas firma.

Prisma kaubamärgi all tegutseb Eestis, Lätis ja Soomes kokku 53 hüpermarketit, millest viis asuvad Eestis.

Eesti Prismasid koondava AS Prisma Peremarketid tegevjuhiks saab alates augustist Janne Lihavainen, kes on seni töötanud Prisma Peremarketite kaubandusdirektorina.

Sokos Hotel Viru kaubamärgi all tegutseva AS Sokotel tegevjuhina jätkab Outi Välimäki.

Prisma Peremarketid, Sokos Hotel Viru ja Kommest Auto on Soome kontserni SOK tütarettevõtted Eestis. SOK annab Eestis tööd 1 175 inimesele. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb SOK ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

SOK on osa Soome suurimast jaekaubanduskontsernist S-Grupp, mis hõlmab hulgaliselt tütarettevõtteid ja 22 piirkondlikku ühistut ning annab tööd 36 000 inimesele. Kogu grupi käive ulatus möödunud aastal 1 064 miljardit kroonini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757