Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laatre: Citymarketid olid edukad tänasest erinevas turusituatsioonis

Rimi juht Ruth Laatre leiab, et Rimi kauplusi ei ole mõtet võrrelda endiste Citymarketitega, kuna need olid edukad teistsugusel ajal.

"Citymarketid olid edukad ajal, mil turusituatsioon oli tänasest kardinaalselt erinev. Ehk mäletate veel aega, millal Tallinna parim toidukauplus oli Tihniku tn Maksimarket, kus jaanipäeval looklesid järjekorrad kaugele välisuksest välja? Ei ole küsimus kaupluse nimes või suuruses, vaid turu arengus ja klientide ostuootustes ja sissetulekutes," vastas Laatre online-intervjuul teravale küsimusele.

Kuigi praegu ei ole kaubanduses kõige ilusamad ajad, avaldas Laatre siiski lootust, et olukord muutub. "Kaubandus muutub koos riigi üldise majandusliku arenguga - Eesti riigis aina paremaks," märkis ta.

Loe Ruth Laatre täispikka online-intervjuud siit.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700