Autor: Kaubandus.ee • 22. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oleg Gross tõmbab Hormilt töötajaid üle

Lääne-Virumaa suurettevõtja Oleg Gross tõmbab Olle Hormi juhitavalt Rakvere lihakombinaadilt aeg-ajalt töötajaid üle.

Rakvere piirkonna ettevõtjaid ühendavasse klubisse Wesenbergh Rakvere lihakombinaadi direktor Olle Horm enam ei kuulu. "Pole aega." Mis puutub suhetesse klubi ühe asutaja, teise siinse lihatöösturi Oleg Grossiga, siis siin valitseb väljapeetud viisakus. "Härra Gross on küll kohalik konkurent, kuid samal ajal ka väga hea ja austatud klient, meie suhted on positiivsed ja konstruktiivsed," ütleb Horm.

Ometi on teada, et Gross tõmbab Hormilt aeg-ajalt töötajaid üle, kirjutas Virumaa Teataja. "Sellega on nii, et kord Vestmann all ja Piibeleht peal ning vastupidi," muigab Horm. Ja lisab, et teinekord käib tõesti võitlus lausa üksiku inimese tasemel.

Oleg Gross on Eestis rikkuselt 63. inimene, kelle varandus ulatub 354 miljoni kroonini. Samuti nimetatakse Grossi Lääne-Virumaa suurettevõtjaks, kes tegutseb juba aastaid edukalt ka Tallinnas endanimelise poeketi kaudu.

Jaanipäeva eel on lihameistritel käed ja jalad tööd täis, ka Horm on suur grillimisfänn, kuid jaanilaupäeval eelistab ta kodus end tööst lihtsalt välja puhata.

Sel aastal satub kauaoodatud jaanipäev nädalavahetusele ning ega midagi suurt jõuagi ette võtta. "See kõlab võib-olla igavalt, aga istun lihtsalt naisega kodus ja puhkan välja väsitavast töönädalast," tunnistab Virumaa Teatajale sügisel 40-aastaseks saav lihatööstur, kes sõidab Rakverre tööle Piritalt.Olle Horm: "Söömine ja joomine igas formaadis on mulle hästi armas. Nii palju kui aega on, nädalavahetustel ikka sõprade või perega kusagil mingit liha kõrvetatakse. Nädala sees on päevad tavaliselt nii pikad, et ei jõua." Olle Horm eelistab mõistagi oma ettevõtte toodangut, eriline lemmik on sealiha granaatõuna marinaadis, aga seda on vähe saada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757