Kaubandus.ee  • 28. juuni 2007
Jaga lugu:

Lenovo sulgeb Eestis oma müügikontori

Alates 13.07.2007 lõpetatakse Lenovo süle- ja lauaarvutite ning tarvikute müügitegevuse kordineerimine Eestis paikneva Lenovo Technology müügiesinduse kaudu.

Lenovo kaubamärkide nagu ThinkPad, ThinCentre, Lenovo 3000 jt turustamist jätkatakse läbi maaletoojate ja volitatud edasimüüjate. Müügiprotsesse, turundust ning suurkliendi suhteid jäädakse kordineerima Lenovo Baltikumi esinduse kaudu, mis hakkab paiknema Leedus. Hooldus- ja garantiiteenindust jääb endiselt teostama IBM Eesti OÜ, teatas firma.

Muudatus on seotud restruktureerimisega, kulude optimiseerimisega ning ressursside jagamisega ühiselt Baltikumi peale.

Lenovo on hetkel maailmas kolmandaks suurim süle-ja lauaarvutite tootja. Peale IBM PC divisioni üle võtmist aastal 2005, muutus algselt vaid Hiina turule suunatud ettevõte Lenovo Technology rahvusvaheliseks. Üle võeti nii tootmis- kui inimressursid koos pikaajaliste tootearendusprotsesside ning keskustega.

Lenovo Eesti müügiesinduse moodustati 2005 aastal ning sellest hetkest on Lenovo kaubamärgi all turustavate toodete müügikäive ja kogused pidevalt kasvanud. ThinkPad on endiselt hinnatud kui kvaliteetne äriarvuti ning Lenovo 3000 seeria on populaarsust võitmas jaekanalites.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt