Autor: Kaubandus.ee • 28. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksimarketis elanud varblase lemmikmark oli Bacardi rumm

Neli aastat Paide Maksimarketis elu nautinud varblast ei võtnud ussi- ega püssirohi.

Neli aastat tagasi sai Paide Maksimarket endale kodulinnu – ühel märtsipäeval kauplusse lennanud varblase, kirjutas Eesti Päevaleht. Maksimarketis elavale varblasele meeldis nokkida puruks Vahva Sõduri õlle pudelite ja Bacardi rummi pudelite silte. Arvestades, et üks rummipudel maksab 200 krooni, kandis pood vähemalt kümne rikutud pudelisildi tõttu kopsakat kahju.

Tänavu jaanuaris õnnestus lind ajada väiksesse laoruumi ja seal kinni püüda. Maksimarketi töötajad tunnistasid, et müügisaalis vandaalitsenud varblase tõttu üle elatud vintsutused ei lasknud tunda süümepiinu, kui nad ta toast tänavale tõstsid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757