Autor: Kaubandus.ee • 9. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inglismaal hoiab teepoodnik inimesi hirmu all

Inglismaal Brightonis on karm teepoodnik külastajatele seadnud karmid nõuded, näiteks ei tohi ükski külastajatest leotada inglistale armsaks saanud kombe järgi teetassis küpsiseid.

Kui mõni klientidest on siiski pistnud küpsise tee sisse, palutakse tal jalamaid lahkuda. Lahkuma peavad ka need, kes julgevad oma küünarnukke lauale toetada ja telefoniga rääkida.

Poekes Tea Cosy Rooms omanik David Daly kurjustab ka nedega, kes julgevad kritiseerida kuningannat ja lusikaga jooki segades tassi servi puudutada, vahendas SLÕL Online.

Kunded on Daly't isekeskis fašistiks hüüdma hakanud ning avanud tema kohta internetis ka arvamusfoorumi. Üks foorumis sõnavõtnu nimetas kauplust üheks hirmuäratavamaks kohaks. Teine oli pealt kuulnud, kuidas Daly olla külastajale öelnud: "Kui sa julged rääkida ajal, mil klaverimängija esineb, lähed sa siit kohe välja!".

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700