Autor: Kaubandus.ee • 14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taube: Selver vallutab Läti

A-Selver ASi juhataja Ain Taube ütles, et Selveri keti järgmise ja ülejärgmise aasta üks tähtsamaid arenguprioriteete on keti laienemine Lätti.

"Tahame 2009. aasta lõpuks avada Lätis 15 kauplust ning sarnaselt Tallinnaga Riia tsentraalköögi," märkis Taube. Ta lisas, et super- ja hüpermarketite kasumi kasv on otseselt seotud laienemisega, mida jätkame ka Eestis. Hiljuti avati Jõgeva Selver, selle aasta lõpus avab uksed Põltsamaa Selver.

Kaubamajade kasum kasvas esimesel poolaastal eelmise aasta sama ajaga võrreldes 2,42 korda 63,9 miljoni kroonini. Selveri kasum kasvas 1,72 korda 78,1 miljoni kroonini. Kaubamaja kinnisvara sektori kasum oli 21,1 miljonit krooni ning KIA Auto AS kasum 6,2 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757