Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indias suletakse supermarketeid

Indias suleti kohaliku omavalitsuse nõudel supermarket, mis oli avatud vaid kaks kuud.

Reliance Industries oli sunnitud sulgema oma kauplused seaduselünkade, väikekaupmeeste ja poliitiliste aktivistide pärast, kirjutas Reuters.

"Tänava tegutsevad turud on ebahügieenilised, müüjate kaalud ei tööta, seal ei ole konditsioneeri," ütles enne supermarketi sulgemist viimast korda sealt süüa ostnud kirjatarvete poe omanik V.P.S. Nanda.

10 Reliance poe sulgemine Uttar Pradesh provintsis on märk India hüplikust moderniseerimisest ja poliitikute hirmust, et miljonid indialased, kes elatuvad turgudel teenitust, jäävad sissetulekuallikata.

Poed suleti Uttar Pradesh provintsi pealinnas Lucknowis ja Noidas ning Ghaziabadis.

Poed jäävad suletusks kuni 60 päevaks, kuni võimud lünki seadustest täidavad. Uute kaupluste rajamise plaanid on takerdunud.

Vaid 3% India kaubandusest toimub organiseeritud kaubanduskeskustes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070