Autor: Kaubandus.ee • 13. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Euroopa suurim kiirtoidukett tungib Eestisse

Oktoobri algul teeb Kristiine kaubanduskeskuse teisel korrusel uksed lahti esimene Leedu pitsaketi Cili Pizza restoran, teatas Cilija Eesti.

Ettevõtte juhataja Tiit Kivisaar kinnitas, et Leedu päritolu ettevõtte ambitsioonid Eestit turuga seoses on suured. “Esimene Cili-nimeline restoran avatakse lähiajal ning hetkel käib aktiivne töötajate otsimine, kokku saab esimeses restoranis tööd 40 inimest,” sõnas Kivisaar.

Pea 315 ruutmeetri suurusel Kristiine Keskuse pinnal asuv restoran mahutab kuni 103 klienti. „Me ei kahtle, et uus restoran, mis paistab silma kvaliteetse ja maitsva euroopaliku köögi ja laitmatu teenindusega võidab kiiresti Tallinna elanike südamed,” kinnitas Cilija arendusosakonna direktor Saulius Grakavinas.

Cilija Eesti OÜ juhatuse esimehe Tiit Kivisaare sõnul on Leedu kapitalil põhinev kiirtoidukett Cilija Ida-Euroopa suurim, kel on restorane Läti-Leedu kõrval ka Ukrainas, Poolas ja Rumeenias.

Lätis näiteks tegutseb Cili Pica kaubamärgi all 16 restorani, Leedus on Cili kohvikuid ja restorane üle viiekümne ning Leedus on Cilija käes ka üle 50% sealsest pitsaturust. Keti aasta-käive ulatub ligi 500 miljoni kroonini.

"Tegemist on ikka restoraniga, kus tuuakse toit lauda," märkis Kivisaar, lisades, et plaanis on hakata pitsasid ka tellimuste peale koju toimetama.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757