Autor: Kaubandus.ee • 14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Selver lahutab kassajärjekorras seisjate meelt

Järve Selverisse pandi hiljuti kassade juurde üles telerid, et kassajärjekorras seisvate klientide meelt lahutada.

"Ekraanide peamine eesmärk on anda infot ja pakkuda meelelahutust kassajärjekorras seismise ajal," ütles A-Serveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar.

Tema sõnul peaksid valitud klipid iseäranis meeldima lastele. "Tegemist on väga kvaliteetse, peamiselt meelelahutusliku programmiga, kus näidatakse loodusvaateid ja lühikesi humoorikaid spordi- ja muuteemalisi lõike," kirjeldas Saar.

Esialgu on ekraanid üleval ainult Järve Selveris. Tegemist on testperioodiga, mille järel, paari kuu pärast on A-Selveril plaanis uurida klientide rahulolu. "Kui oleme pakutava programmiga ise rahul ja see meeldib ka meie klientidele, siis kindlasti tuleb kõne alla ka teistes kauplustes samasuguse süsteemi ülesehitamine," valgustas Saar Selveri plaane.

Tulevikus on A-Selveril plaanis ekraanidel näidata ka reklaame. Iivi Saare sõnul aga ei tule sellest kindlasti vaid reklaamikanal. Saar lubab, et programmist vähemalt pool jääb alati meelelahutuslikuks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757