Autor: Kaubandus.ee • 2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockmann napsas Kapp-Ahli eest Lindexi

Soome kaubamajakett Stockmann ostab Rootsi rõivaketi Lindex, pakkudes ettevõtte eest rohkem kui Lindexist huvituv teine rõivakett Kapp-Ahl.

Stockmann ostab Lindexi 8 miljardi Rootsi krooni (13,6 miljardi Eesti krooni) eest, makstes ühe aktsia eest 116 Rootsi krooni (197,2 Eesti krooni). Kapp-Ahl oli varasemas pakkumises ühe aktsia eest nõus välja käima 102 Rootsi krooni (173,4 Eesti krooni), kirjutab täna Soome ja Rootsi press.

Pakkumise tingimuste kohaselt peab Stockmann ära ostma vähemalt 90% Lindexi aktsiatest, misjärel ettevõte börsilt ära viiakse.

„Loomulikult olen vihane. Me arvasime, et olime teinud hea pakkumise ja tegime selle nimelt palju tööd. Ma ei mõistnud enne pühapäeva pärastlõunat, et Lindex pidas läbirääkimisi ka kellegi teisega. Aga me jätkame tööd. Kui ei saa seda, mida tahad, siis võib ju proovida leida midagi uut, mida endale tahta,“ ütles Kapp-Ahli tegevjuht Christian W Jansson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757