Kaubandus.ee  • 14. november 2007
Jaga lugu:

Savisaar: ajan õiget asja, mille taga on linnarahvas

Tallinna Linnapea Edgar Savisaar ütles täna alkoholipoliitikat kommenteerides, et ajab kindlasti õiget asja.

„Kõige tähtsam on see, et ma ajan õiget asja, mille taga on linnarahvas,“ ütles Edgar Savisaar. Tugev alkoholipoliitikaga tegelemine oli üks Tallinna linnavalitsuse kaheaastase töö vilju, mida tänasel pressikonverentsil esitleti.

„Igale naisele kaine mees,“ seisab linnavalitsuse tegevuste eesmärkides punkti „Eluterve Tallinn“ all. Tulemus ehk hetkeseis täna 2007. aasta novembril on kehtestatud alkoholimüügi keeld 20.00-08.00ni.

Kristiine Prismale kohtuotsusega kinnitatud alkoholimüügiluba kommenteeris linnapea: “Kohtunikud ei ole veel selgeks teinud, kui tõsine probleem on ja kuidas see mõjutab Eesti elanikkonda. Juhin tähelepanu sellele, et lisaks Prismale on tehtud otsus võtta alkoholimüügiluba ära veel kahelt kaupluselt. Ja nendest ei ole kumbki edasi kaevanud.“

Linnapea avaldas lootust, et ka kohtunikeni jõuab kunagi see meelestatus, mis valitseb linnakodanike seas. Linnapea pidas silmas linna korraldatud uuringust selgunud tulemusi, mille kohaselt 69% linnakodanikest toetab öist alkoholimüügikeeldu.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt