• 28.11.07, 18:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Dunker täiendab tooteportfelli

Skandinaavia juhtiv siidritootja Kopparberg alustab koostööd Dunkri Kaubandus AS-iga,juhtiva maaletooja ja edasimüüjaga veini ning kange ja lahja alkoholi valdkonnas Eestis.
Tuleval aastal täiendab Dunkri Kaubandus oma tooteportfelli maailmas enim müüdud purgisiidri tootja Kopparberg´i näol. Dunker osutuks valituks kuna vastas Kopparberg´i poolt seatud kõrgetele nõudmistele.
Dunkri Kaudanduse AS-i nõukogu esimehe Andres Villomanni sõnul on Dunkri eesmärk pakkuda kohalikul turul laias valikus tooteid ning täiustada tarbijate turgu.
“Oleme pikka aega jälginud Kopparbergi siidrite arengut ja teadvustanud fakti, et tegemist on ühe suurema potentsiaaliga kaubamärgiga siidriturul. Samuti näitab kodumaine tarbimine suurenemist kõnealuses tootesegmendis, seega oleme väga rahul, et alustame koostööd Koppabergi tehasega nii erilisel hetkel.” sõnas Villomann.
Kopparberg's siidrite prognoositav müügimaht Eesti kaubandusvõrgus 2007.a. on ca 0,5 miljonit liitrit, mis annab Kopparberg's kaubamärgi turuosaks Eestis saadaolevate purgisiidrite seas umbes 6%. Samasugust müügimahtu ootab Dunker ka järgmisel aastal.
Kopparbergi kaubamärgi edulugu sai alguse 1990ndatel aastatel, kasvades kiiresti juhtivaks naturaalse siidri kaubamärgiks Skandinaavias, võludes tarbijaid puhta kvaliteedi ja meeldiva pakendiga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele