Autor: Kaubandus.ee • 11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veeavarii korteris uputas lukspoode

Vastavatud eksklusiivse Rotermanni kaubamaja kohal asuva korteri veeavarii uputas ostumeka butiike, millest üks jääb seetõttu suletuks veel mitmeks kuuks.

Ganti kaupluse juhataja Tiia Nurmoja sõnul sai ta õnnetu shy;sest teada reede ööl vastu laupäeva, kui kella kahe ajal helistati ja teatati veeavariist. «Tekkis paanika, kuna poel ei olnud lühikese tegevusaja jooksul veel kindlustuslepingut sõlmitud, mis tähendab, et kahjud oleks jäänud enda kanda,» rääkis Nurmojam, kirjutas Postimees.

Kohale saabudes selgus aga, et vesi oli Ganti poe siiski puutumata jätnud.

Suuremast hävingust pää shy;ses ka noorteriideid müüva G-Stari esinduse kaup, kuid eriti halvasti läks Matinique’i poel, mille uksed jäid laupäeva hommikul suletuks.

Poe omaniku Annika Rei shy;ma shy;ni sõnul võib pood jääda suletuks veel kaheks-kolmeks kuuks, kuna vee hävitustöö oli nii põhjalik, et peale kõlbmatuks muutunud kauba tuleb välja vahetada mööbel; seinad-laed, halvemal juhul ka põrandad, tuleb taastada remonditööde käigus.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700