Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõuluvanad nõuavad Tele2-lt jõulureklaami pärast vabandust

Eestimaa jõuluvanade ühendus saatis eelmisel nädalal telefonioperaatorile Tele2 avaliku kirja, milles palus lõpetada reklaami näitamise, kus näitleja kleebib ette vuntsid, paneb pähe paruka ja selga jõuluvana kuue ning läheb tööle.

“Palume alles jätta lastele nende ilus muinasjutumaailm, milleks purustada laste jõululegende meie niigi karmistunud tänapäevas,” teatasid jõuluvanad pöördumises, kirjutas Pärnu Postimees.

Tele2 teenindusjuht Vilma Oras palus vabandust kõikidelt, kellele on antud reklaam põhjustanud ebameeldivusi. “Kinnitame, et Tele2 ei ole soovinud purustada selle reklaamiga laste ettekujutust jõuludest ja jõuluvanast,” kirjutas Oras firma vastuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757