Autor: Kaubandus.ee • 25. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi: litsentsi kaotamisel kasutame Prismaga sama käekirja

Rimi Eesti Foodi hüpermarketite direktor Irina Raudsepp ütles täna aripaev.ee-le, et kui linn peaks kaupluselt alkoholimüügi litsentsi ära võtma, läheksid ka nemad Prisma eeskujul kohtusse.

„Me ei ole otseselt veel tagasisidet linnalt saanud, kuid kui peaksime alkoholimüügi loa kaotama, kaebame otsuse kindlasti edasi,“ ütles Raudsepp. „Kasutame Prismaga sama käekirja, et end kaitsta. Seda, mis Prismaga juhtus, mäletavad kõik.“

Raudsepa sõnul kaitseb kauplustekett müüjat väga just seetõttu, et tegu on uue töötajaga. „Kui vea oleks teinud kogenud müüja, kes on katseaja läbinud, siis oleks asi teine, aga antud juhul oli tegu müüjaga, kes oli alles jaanuari keskel tööle võetud ja kes oli sel päeval esimest korda õhtuses vahetuses,“ selgitas ta.

Kui Prismades ja Selverites kasutatakse juba praegu kassasüsteeme, mis rikkumisi juba eos takistab, siis Rimides vastavaid kassaaparaate veel ei ole. Raudsepa sõnul on kassade uuendus Rimi jaoks prioriteet ja need kavatsetakse kasutusele võtta lähema poole aasta jooksul.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700