Kaubandus.ee  • 13. juuni 2008
Jaga lugu:

Remmel: restoraniga äri ajama ei hakka

Eesti Õlletootjate Liidu president Cardo Remmel kommenteeris Pärnus restorani avamist, et see polnud idee, millega äri teha, vaid asjade kokkulangevus.

„Restorani avamise idee polnud see, millega tahaks äri teha. See oli asjade kokkulangevus, näiteks milline kasutus majale leida, ning enda elustiil,“ rääkis Remmel.

Remmel ütles, et näeb jahenenud majanduskeskkonnas riski. „Ükskõik, mis äri. Iga äri on hetkel riskantne avada. Kuid restorani avamise idee ei sündinud üleöö ning see pole ka üheöö äri.“

„Klientide leidmisel lausreklaamile ei rõhu. Hea asi tutvustab ennast ise. Alustamise faasis tuleb teada anda, kuid hiljem tuleb loodud taset hoida,“ rääkis ta.

Remmel ei soovinud investeeringute numbritest rääkida, kuid ta pidas siinkohal sobilikuks mainida sõbra soovitust, et esialgne eelarve tuleb korrutada kahega.

Küll aga lubas ta, et õllevalik tuleb restoranis traditsiooniline. „Pakume Itaalia õlut ning teadagi millist Eesti õlut,“ lisas õllekuningas.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt