Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveris müüakse krokodilliliha

Juunis avati Selverite kauplustes gurmeeletid. Kadaka, Järve, Tondi, Merimetsa ja Pirita Selveris müüakse muu hulgas ka jahutatud krokodilli sabafileed ja krokodillifileed õlis hinnaga 559 krooni/kg, teatas firma.

„Selveri eesmärk on pakkuda oma klientidele võimalikult laia tootevalikut, et nii igapäevased kui pühadeaegsed söögitegemised ja -harjumused ei muutuks rutiinseks, vaid oleksid põnevad ja mitmekülgsed,“ lausus A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar. „Me soovime, et Selverist leiaks külastaja kõike: alates väga soodsatest igapäevatoodetest kuni hinnalisemate toodeteni, mis sobivad pidupäevalauale ja gurmaanidele. Suuremates Selverites oleme üles seadnud delikatessiletid, kus on suurendatud kalavalik, sealhulgas kvaliteetne valge kala, suurendatud lihavalik. Samuti on valmistoiduletis suurem ja delikatessirohkem valik ning täiendanud oleme ka juustulettide delikatesside valikut. Kuid mõelnud oleme ka mitte ainult toidunautlejatele: maitsestatud jookide sõpradele oleme toonud nõudlikuma maitsega inimeste tarvis ka suurema valiku kakao-, kohvi- ja teesorte.“

Jahutatud valmistoidu letis on Järvel ja Pirital sortimendis 31 erinevat toodet: näiteks Tai kanakaste, Yakitori kanavardad sojaga, Yakitori kanavardad tšilliga, kana punase karri kastmes, Loomaliha Santa Fe kastmes, Hiina kanaroog, Vürtsikad nuudlid, Küpsetatud forell fooliumis, Täidetud paprika, Kapsarull, Singirullid, Dolmad hakklihaga jne.

Lihaletis on müügil talle Saratoga karree, talleliha vardad ning jahutatud pardi rinnafilee ja pardirinnafilee apelsinimarinaadis. Müügil on ka jahutatud põhjapõdra delikatessmaks ja põhjapõdra maksa kotlet.

Külmutatud lihadest on müügil talle Saratoga karree, põhjapõdramaks, krokodilli sabafilee, pardi rinnafilee vaakumpakendis, pardi koib luuga, kevad-tibu, talle kaelafilee.

Kalaleti uutest toodetest võiks esile tõsta sinikarpe, austreid, jahutatud tilaapiat, jahutatud tuura ja paltusefileed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757