Autor: Kaubandus.ee • 14. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Credit24 krediidiliin kasvas 78 miljoni krooni võrra

Kaubamärgi Credit24 omaniku, Londoni börsil noteeritud tarbimislaenude pakkuja MCB Finance Group PLC pikaajaline partner, Läti kommertspank Rietumu Banka AS suurendas ettevõtte krediidiliini 10 miljonilt eurolt 15 miljonini ehk 78 miljoni Eesti krooni võrra.

MCB Finance Group PLC tegevjuhi Rami Ryhäneni sõnul toetab poole võrra kasvanud krediidiliin laenutegevuse rahastamist ja ettevõtte jõudmist stabiilsesse äritegevuse faasi. „Mahukam krediidiliin ja omafinantseering lubavad meil nüüd veelgi julgemalt oma kasvustrateegiat täita – täiendasime kevadel põhjalikult oma tootevalikut ja pakume nüüd klientidele pikemate tagasimakseperioodidega suuremaid laene ning plaanime peagi veelgi laieneda,“ rääkis Ryhänen ja lisas, et MCB Finance Group on esmase laienemisperioodi läbimise järel kuupõhisest kahjumist välja jõudnud ning loodab aasta lõpuks juba ka kasumit teenida. MCB senikehtiva krediidiliini tähtaega pikendas Rietumu Banka 24. märtsini 2009.

MCB Finance Group PLC on Eesti, Soomes, Lätis ja Leedus tegutsev tarbijakrediidiettevõte, mis pakub kontrollitud maksejõulisusega klientidele internetiportaali Credit24 kaudu tagatiseta laene, mille tagasimakseaeg ulatub ühest kuust kolme aastani. Laenuportaali Credit24 kaudu võeti 2007. aastal välja 375 miljoni krooni ulatuses kiirlaene, MCB 2007. aasta käive oli ligi 62 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757