Kaubandus.ee  • 30. september 2008
Jaga lugu:

Mere: Atria meie liidripositsiooni ei ohusta

Rakvere Lihakombinaadi juht Anne Mere ütles, et Atria Eesti uue juhtkonna komplekteerimine nende liidripositsiooni ei ohusta, aga toob pinget konkurentsisituatsiooni.

„Ma ei arva, et Atria meie liidripositsiooni ohustab, aga eks ta toob uut pinget konkurentsisituatsiooni ja sunnib meid rohkem nutikamad olema,“ nentis Mere, kelle sõnul on loogiline, et kolme ettevõtte ühendamine tõi kaasa ka muudatusi juhtkonnas. „Seda, kui edukaks uus meeskond osutub, näitab aeg,“ lisas ta.

Suvehooaeg möödus Rakverel, vaatamata kehvale ilmale, hästi ning uued tooted ja pakendid aitasid eelmise aastaga võrreldes kasvatada nii turuosa kui müügimahtu, rääkis Mere sellest, kuidas Rakvere jahtuva majanduse valguses toime tuleb ning lisas, et tarbimise pidurdumist ja odavamatele toodetele üleminekut on täheldada olnud sügise alguses.

„Jahtuva sisenõudluse tingimustes on meie esmane eesmärk hoida müügimahte, kindlasti aitavad sellele kaasa uuenduskuuri läbi teinud talvehooajatooted - verivorstid ja ahjupraed, mis peaksid lettidele jõudma oktoobris. Seoses viineriliini käivitumisega, otsime aktiivselt uusi väljundeid Venemaa ja Ukraina suunal,“ kirjeldas Mere Rakvere Lihakombinaadi plaane.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt