Autor: Kaubandus.ee • 30. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mere: Atria meie liidripositsiooni ei ohusta

Rakvere Lihakombinaadi juht Anne Mere ütles, et Atria Eesti uue juhtkonna komplekteerimine nende liidripositsiooni ei ohusta, aga toob pinget konkurentsisituatsiooni.

„Ma ei arva, et Atria meie liidripositsiooni ohustab, aga eks ta toob uut pinget konkurentsisituatsiooni ja sunnib meid rohkem nutikamad olema,“ nentis Mere, kelle sõnul on loogiline, et kolme ettevõtte ühendamine tõi kaasa ka muudatusi juhtkonnas. „Seda, kui edukaks uus meeskond osutub, näitab aeg,“ lisas ta.

Suvehooaeg möödus Rakverel, vaatamata kehvale ilmale, hästi ning uued tooted ja pakendid aitasid eelmise aastaga võrreldes kasvatada nii turuosa kui müügimahtu, rääkis Mere sellest, kuidas Rakvere jahtuva majanduse valguses toime tuleb ning lisas, et tarbimise pidurdumist ja odavamatele toodetele üleminekut on täheldada olnud sügise alguses.

„Jahtuva sisenõudluse tingimustes on meie esmane eesmärk hoida müügimahte, kindlasti aitavad sellele kaasa uuenduskuuri läbi teinud talvehooajatooted - verivorstid ja ahjupraed, mis peaksid lettidele jõudma oktoobris. Seoses viineriliini käivitumisega, otsime aktiivselt uusi väljundeid Venemaa ja Ukraina suunal,“ kirjeldas Mere Rakvere Lihakombinaadi plaane.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700