Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palla: kui Kalev börsilt lahkub, on hoopis jama

Harju Elektri nõukogu esimees Endel Palla ütles, et Kalev ei peaks Tallina börsilt lahkuma nii börsi säilimise, ettevõtte enda, kui ka väikeaktsionäride huvides.

Päevaküsimusele, kas Kalev peaks börsilt lahkuma, vastas Palla: “Miks ta peaks, ma küll ei arva.” Seda, kas Kalev börsiettevõttena on piisavalt avatud, kommenteeris Palla, et kui Kalev midagi teeb, siis küll ta ka teate teeb.

“Börsil on niigi vähe firmasid ja kui need sealt lahkuvad, siis Tallina börs lakkab olemast,” ütles ta. “Kellele ei meeldi võib iga hetk Kalevi aktsiatest loobuda. Kui Kalev börsilt ära läheb, siis ei saa ju seda ka teha ja siis on veel hullem,” märkis Palla.

“Sellist ettepanekut küll ei peaks tegema. Kui ta lahkub, siis on hoopis jama,” rääkis ta väikeaktsionäride olukorrast.

Ta lisas, et Kalev võiks börsile jääda börsi säilimise, ettevõtte enda kui ka väikeaktsionäride huvides. “Katsuge mõne firma aktsiaid müüa, kes börsil pole!” ütles Palla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700