Autor: Kaubandus.ee • 14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste Keskuse aastakäive jäi samale tasemele

Ülemiste Keskuse käive oli eelmisel aastal 1,8 miljardit krooni, jäädes 2007. aastaga samale tasemele.

Eelmisel aastal külastati Ülemiste keskust 6,6 miljonil korral, mis on 12,5% enam kui 2007. aastal. Keskmine ost oli 292 krooni suurune.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul oli 2008 keskusele hea aasta. "Kasv ei olnud küll tormiline, ent majandustulemustega võib igati rahul olla," sõnas ta. Samuti muutsime keskuse rentnike kooslust, avades rea kaubamärkide esindusi, rääkis Pärnits, tuues näiteks EDC by Esprit', Promodi, Matkaspordi, Accessorize'i, Grenardi, Guessi, Sergio Tacchini ja Berghoffi kaupused.

Pärnitsa sõnul on alanud aasta kindlasti huvitav ja täis väljakutseid nii kaubanduskeskustele kui keskuste rentnikele. "Kindlasti tuleb edu nimel pingutada tunduvalt rohkem kui eelnevatel aastatel ja klienditeenindaja roll kaupluse edus muutub tunduvamalt määravamaks," ütles ta. Kavas on mitmeid uute ja huvitavate kaupluste avamisi, lisas Pärnits.

Ülemiste keskuses pakub oma kaupu ja teenuseid ligi 160 kauplust ja teeninduskohta. Ülemiste keskuse arendaja on Norra kinnisvarafirma Linstow International, kes opereerib ka kuut kaubanduskeskust Lätis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757