Autor: Kaubandus.ee • 15. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalevi vesi keerati täna võla tõttu kinni

Rae valla vee-ettevõte AS Elveso lõpetas täna kell 10 ASile Kalev võlgnevuse mittetasumise tõttu veeteenuse osutamise.

Kuna kommivabrik Kalev oli täna hommikuks tasunud vaid 450 000 krooni võlgu olevast 828 066 kroonist, lõpetati vastavalt mitmekordsetele eelhoiatustele vee tarnimine võlgnikule, teatas Elveso juhataja Toomas Heinaru.

Tema sõnul ei ole ühelgi ettevõttel võimalik osutada teenust, kui klient selle eest pikemat aega lihtsalt ei maksa. "Taastame Kalevile vee tarnimise niipea, kui võlg saab tasutud," ütles Heinaru.

Lisaks võlgneb Kalev Elvesole aastatel 2005–2007 ülereostustasudena koos viivistega maksmata jäetud ligi 26 miljonit krooni. Ka selle võla tasumisega pole Kalev hoolimata Riigikohtu vastavast otsusest veel alustanud.

Kalevi vesi keerati täna suurvõla tõttu kinni

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757