Autor: Kaubandus.ee • 25. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuel varamüügi portaalil päevas üle 5000 külastaja

Kuu aega tagasi loodud kohtutäiturite ja pankrotihaldurite müügivarade portaali varad.ee külastab iga päev keskmiselt 5500 inimest.

Neljandik kohtutäituritest on lepingu sõlminud ning panevad müüdavatele objektidele rohkem infot juurde. Samuti on oma õla alla pannud osad pangad, kes tahavad oma klientide erinevatel põhjustel pangale tagasi tulnud vara võimalikult avalikult maha müüa, teatas Varaportaal OÜ juht Priit Maanurm.

Tema sõnul kasvab pakkumiste arv kõikides varagruppides. Kuu ajaga on kinnisvara enampakkumiste arv kasvanud 25% ehk neljasaja kinnisvarapakkumiseni. Liisingutele tagastatud autode pakkumiste arv on kuuga kasvanud 20%, rääkis Maanurm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700