Autor: Kaubandus.ee • 9. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remedia: me ei ole kahtlusalune

Erinevalt ajakirjanduses ilmunud arvamustest ei ole alkoholitootja Remedia kahtlusalune, teatas ettevõte.

Ettevõtte kinnitab saadetud teates jätkuvalt, et ei ole seadust rikkunud ning on kasutanud vaid ametlikke maksumärke.

AS Remedia loodab, et maksu- ja tolliameti põhjalik, sadu tuhandeid pudeleid ülevaatav kontroll tuvastab ettevõtte tegevuse korrektsuse lähipäevil. Ettevõtte teeb maksu-ja tolliametiga igakülgset koostööd.

AS Remedia avaldab seoses ettevõtte juhatuse liikme Margo Rumaski surmaga kaastunnet tema lähedastele. "36 aastane noor mees sai esmaspäeva hommikul südameataki. See on tragöödia tema perele, lähedastele ja ettevõttele. Me palume ajakirjandusel austada mälestust temast," ütles Remedia juhatuse esimees Aleksandr Skoblov. Tema sõnul on viimasel nädalal toimuv tekitanud Remediale väga suurt kahju, mida kõike ei ole võimalik kroonides kokku arvata. "Me teeme tööd, et taastada usaldust oma partnerite ja klientide silmis, mida oleme kaotanud meisse mitte puutuvate aktsioonide tulemusel. Vabandame kõigi ettevõtete ees, kelle tegevus on samuti olnud seetõttu häiritud, ütles Skoblov.

Riigiprokuratuur teatas Remedia järelpärimise peale, et ettevõtte ei ole kriminaalasjas kahtlustav ning kriminaalasja algatamise ajendiks ei olnud AS Remedia tegevuse uurimine.

AS Remedia tasus möödunud aastal 52 miljoni eest aktsiisimakse. Ettevõtte käive moodustas 2008 aastal 90 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070