Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi paneb poed tund aega varem kinni

Rimi lühendas tunni võrra hommikul ja tunni võrra õhtul oma kaupluste lahtiolekuaegu, nüüdsest on poed avatud kell 9-22.

Kõik Rimi poed on edaspidi avatud kell 9-22, välja arvatud Viljandi supermarket, mis avatakse endiselt kell 8. Senise kella 23 asemel suletakse Ülemiste, Norde Centrumi, Haabersti, Lasnamäe Centrumi, Pärnu Rimi hüpermarketid alates tänasest tunni võrra varem. Lisaks avatakse kella kaheksa asemel Rakvere, Kuressaare, Kaubahalli supermarketited ning Rakvere hüpermarket nüüdsest kell üheksa.

Rimi Eesti Food ASi tegevjuhi Christer Östholmi sõnul tingis kaupluste lahtiolekuaegade muutmise otsuse soov üle Eesti olla avatud samadel aegadel ja vajadus operatiivkulude osas kokkuhoidu saavutada. "Majanduse raskemates tingimustes otsivad kõik ettevõtteid võimalusi, kuidas oma tööprotsesse efektiivsena hoida ning seda teeme ka meie," põhjendas ta.

Rimi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist üheksa Eestis), 68 supermarketit (üheksa Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja üks hulgiladu Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757