Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver ja Prisma poodide lahtiolekut ei lühenda

Kaubandusketid Selver ja Prisma ütlesid Äripäevale, et ei plaani Rimi eeskujul poodide lahtioleku aega lühendada.

"Meil ei ole hetkel plaanis muuta Selveri lahtiolekuaegasid," kommenteeris A-Selveri tegevdirektor Iivi Saar Rimi sammu avada poed tund hiljem ning panna need tunni võrra varem kinni.

Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen sõnas: "Prisma Peremarket ei plaani lühendada kaupade lahtiolekuaegu. Soovime ka edaspidi pakkuda laia kaubavalikud ja soodsat hinnataset nendele inimestele, kes kas oma ametist või harjumusest tulenevalt külastavad kauplusi hommikul kaheksa ja üheksa vahel või õhtul kümne ja üheteistkümne vahel."

Selver Rimi Balticu kuni 30%list hinnalangetust ei kommenteerinud.

Möödunud reedel vahendas rus.db.lv, et 28. mail alandas Rimi Balticule kuuluv Rimi Lietuva 4 000 toote hinda kuni 30%. Hinnalangus puudutas Rimi hüpermarketites ja Rimi supermarketites müüdavaid leiva- ja saiatooteid, kondiitritooteid, konserve, kala, hügieenitarbeid ja hooajakaupu.

Suured kaubandusketid alandavad hindu tarbimise vähenemise ja linnadesse tekkinud turukauplejate pakutava konkurentsi tõttu, lisas portaal. Rimi Lietuval on praegu 64 kaubanduskeskust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700