Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver toetab võrkpalliklubi 5 miljoniga

Täna sõlmitava lepinguga toetab A-Selver Audentese Võrkpalliklubi 5,1 miljoni krooniga kolmeks hooajaks.

„Valitseva meistri toetaja olla on suur au,“ sõnas A-Selver AS-i tegevdirektor Iivi Saar. „Meil on põhjust MTÜ Audentese Võrkpalliklubi koostööga rahul olla – Selveri nimi on väga väärikalt esindatud ning me oleme Audentese võrkpalliklubile selle eest väga tänulikud."

Saar tõdes, et ehkki majanduses on olukord võrreldes eelmise kolmeaastase lepingu sõlmimise ajaga muutunud, on noortesport ala, mida tuleb toetada ka raskematel aegadel.

A-Selver AS ja MTÜ Audentese Võrkpalliklubi esimene koostööleping sõlmiti 2005. aastal. 2007. aastal sõlmiti koostööleping kolmeks hooajaks 5 miljonile kroonile – kuni 2009. aasta kevadeni. 16. juunil 2009 allkirjastasid A-Selver AS ja MTÜ Audentese Võrkpalliklubi uue 5,1 miljoni suuruse kolmeaastase toetuslepingu.

MTÜ Audentes Võrkpalliklubi loodi 2000. aastal Tallinnas. Klubi esindusmeeskond Selver Tallinn on kolmel viimasel 2006-2009 hooajal võitnud nii Eesti kui ka Balti Meistritiitli. Lisaks oldi kahel hooajal Eesti Karika võitjad.

Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Ettevõtte 2008. aasta konsolideeritud käive oli 4,3 miljardit krooni.

Tallinna Kaubamaja sai tänavu esimeses kvartalis 52,3 miljonit krooni kahjumit, mis tähendab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 120 miljonit krooni väiksemat teenistust.

Kontserni käive kasvas 3,7 protsenti 1,52 miljardi kroonini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757