Autor: Kaubandus.ee • 7. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvas ihkab Eesti disainerite rõivaid

Ligi 24 000 Kristiine keskuse Moetäikat külastanud inimest ostsid ürituse avapäeval 75% Eesti noorte moeloojate lettidest tühjaks.

Moetäikal Eesti disainerite moeturgu koordineeriva Mari Martini sõnul jäi lettidele peale avapäeva vaid üksikud esemed, paari tunniga aga osteti puhtaks näiteks Zara ja Vero Moda laojääkidest disaineresemeid valmistanud moeloojate väljapanekud.

Täna on Moetäikal avatud ka „tuuningutuba“, kus igal inimesel on võimalik lasta Eesti moedisaineritel ostetud rõivad täpsesse suurusesse sobitada, täiesti ümber teha või lihtsalt kaunistada.

Moetäikal osalevad disainerid: Helen Kass, Katrin Kotkas, Luule Pakkas, Marili Rooba, Raili Nõlvak, Mari Martin, Piia Poolak, Anneli Orav, Teele Puusepp, Liina Stein, Marin Sild, Kirill Safonov, Mariana Kolesnik, Marleen Armei, Luule Pakkas, Britt Samoson, Krista Rambak Krull, Diana Kurves, Helen Sirp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070