Autor: Kaubandus.ee • 30. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi hakkab taas lennupileteid müüma

Rimi ja Estravel alustavad tänasest koostööprojektiga, mille käigus tulevad üle Eesti kõigis Rimi hüper- ja supermarketite kassades müügile lennu- ja laevapiletid, spa-paketid ning puhkusereisid. Varemalt on Rimi teinud koostööd ka airBalticuga.

Reisiteenuste müük kestab Rimi Tudish Piip kampaania ajal kuni 13. oktoobrini 2009.

Estraveli turunudus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul saab inimene osta Rimi kassast talle huvipakkuva reisitoote vautšeri ja selle abil hiljem broneerida Estraveli veebis endale sobivatel tingimustel reisi.

Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja lausus, et soodsate reisivõimaluste pakkumine on Rimi klientidele lisaväärtuseks.

2007. aasta sügisel tuli airBaltic Eestis, Lätis ja Leedus välja pilootprojektiga, kus esmakordselt Baltimaades müüdi kaubanduskeskustes leiva ja saia kõrval ka e-pileteid. Kampaania raames paisati müüki e-piletid, mille ühe suuna hind on 649 krooni ning pakkumisel olid kõik ariBalticu sihtriigid.

Estravel on Baltikumis tegutsev reisibüroo, mis annab tööd kokku 195 inimesele ja millel on hetkel Eestis 11 kontorit. Ettevõte käive oli eelmisel aastal üle 1 miljardi krooni, firma turuosa Eesti reisibüroode seas on hinnanguliselt 38 protsenti. Firma põhiomanik on Soome üks suurimaid ja vanimaid reisibüroosid Suomen Matkatoimisto Oy (SMT), mis kuulub 100-protsendiliselt lennufirmale Finnair.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 68 supermarketit (neist 9 Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757